Search app
CSR Racing 2
ios

TTS Lontong

(3)
Price
Free
Category
Games & Word & Trivia
Last Update
May 25, 2021
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for TTS Lontong

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

3

Avg rating,
total

⭐2.5

Description

1445 chars

Perhatian Bukan TTS Teka Teki Silang, Tapi TEKA TEKI SULIT Fitur terbaru Anda juga bisa ikutan bikin tebak-tebakan tts lontong Tebak-tebakan yang dikirimkan kepada kami akan kami review dan yang ber hasil lolos akan di masukan ke dalam game juga nama anda akan tampil di dalam game kami. Dari pembuat game Om Telolet Om yang terkenal itu. Buktikan kalau anda memang cerdas dan penuh daya imajinasi. Dilarang Baper main game ini yah Fitur game: - Tebakan Receh dari Teman teman Pemain game ini - Bermain dengan teman lebih seru - Melatih daya otak dan imajinasi anda - Update secara berkala ( Insya Allah ) - Menghilangkan stres ( atau malah menambah) - Bisa dimainkan sambil makan tahu bulat atau nasi goreng - Grafik yang lucu - sangat cocok buat kamu yang jomblo (alias belom punya pacar kasian deh lu) - buat wibu ok juga - bisa bikin damai nggak perlu marah gara2 gara-gara pilgub DKI - awas kelewat bus om telolet klo lagi main game lontong - cocok dimainkan untuk kamu yang sedih mengenang macan lucu koramil cisewu Like FB kita di https://www.facebook.com/ttslontong Disclaimer : Game Parodi dari TTS Cak Lontong tapi bukan Aplikasi Resmi Dari WIB TTS SULIT, selamat bermain CATATAN Game ini memerlukan konfirmasi 'permission' pada 'external storage access' untuk penyimpanan sementara video dan proses save data. Saran Keluh Kesah Kesan dan Curhat bisa dikirm ke : https://www.facebook.com/gambirstudio gambirstudio@gmail.com

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

Satky
May 19, 2017

Tiap 3 menit main ada iklan. Sekali iklan panjangnya 30 detik gak bisa diskip. Bye.

Blurname
Jul 25, 2017

Maju terus pantang baper

CSR Racing 2

About TTS Lontong

Developed by Cahaya Usaha Mandiri, PT.

TTS Lontong is ranking in   Games & Word & Trivia

Last update was at May 25, 2021and the current version is 3.7.

To see all other keys and revenue click here 1225026274

TTS Lontong have a 3a user reviews.

TTS Lontong was released in the App Store. It is developed by Cahaya Usaha Mandiri, PT, who have also released the following apps.

TTS Lontong has 3 user reviews.​

TTS Lontong has an average rating of 2.5. ​The latest version of TTS Lontong 3.7​ ​​was ​released on May 25, 2021​.

You can download TTS Lontong ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster