Search app
CSR Racing 2
ios

My One (AL)

(12)
Price
Free
Category
Utilities
Last Update
Jul 22, 2021
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for My One (AL)

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

12

Avg rating,
total

⭐2.5

Description

641 chars

Me qëllimin për t’iu ofruar gjithmonë atë për të cilën keni nevojë, sjellim aplikacionin My One. Të përshtatur për ju dhe çdo nevojë tuajën, vetëm me një klikim: - Hyr në aplikacion nga profili yt në Facebook; - Kontrollo balancën dhe njësitë e mbetura; - Rimbush çdo numër One; - Merr ofertën tënde të personalizuar; - Aktivizo çdo paketë; - Shkarko në format PDF dhe paguaj çdo faturë; - Paguaj me çdo kartë bankare, thjeshtë dhe sigurt; - Ruaj kartën bankare për përdorim të thjeshtë më vonë; - Shkëmbe njësitë që nuk do dhe merr njësitë që do më shumë; - Gjej dyqanet One pranë teje; - Kontakto Shërbimin ndaj Klientit 24/7.

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About My One (AL)

Developed by One Telecommunications.

My One (AL) is ranking in   Utilities

Last update was at Jul 22, 2021and the current version is 1.0.6.

To see all other keys and revenue click here 1501706009

My One (AL) have a 12a user reviews.

My One (AL) was released in the App Store. It is developed by One Telecommunications, who have also released the following apps.

My One (AL) has 12 user reviews.​

My One (AL) has an average rating of 2.5. ​The latest version of My One (AL) 1.0.6​ ​​was ​released on Jul 22, 2021​.

You can download My One (AL) ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster