Search app
CSR Racing 2
ios

Mëso Frëngjisht

(24)
Price
Free
Category
Education
Last Update
Sep 06, 2021
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for Mëso Frëngjisht

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

24

Avg rating,
total

⭐4.5

Description

2678 chars

- Mëso Frengjisht është një aplikacion falas që ju munëson të mësoni frengjisht shpejt dhe me efikasitet. - Praktikoni leximin, të folurit, të dëgjuarit dhe të shkruarit. Aplikacioni gjithashtu ofron mundësinë për të dëgjuar fjalinë me zë nga frengjishtfolësit. Mësoni fjalë nga të gjitha kategoritë themelore që ju nevojiten për të komunikuar lirshëm në çdo situatë ku ndodheni. - Alfabeti, numrat, ditët, muajt, stinët ... Mësoni shkronjat e alfabetit freng dhe si të shkruani numra në frengjisht, ditët e javës, muajt dhe stinët ... - Fjali dhe biseda të ndryshme Aplikacioni përfshin përshëndetje të përditshme, komunikim me anëtarët e familjes në shtëpi, pyetje rreth ngrënies në kuzhinë dhe mënyrën se si të shprehni ndjenjat tuaja ndaj të dashurve. Komunikoni lirshëm me kolegët ose shefin. Fitoni aftësinë për të komunikuar me shokët e klasës dhe mësuesit në shkollë dhe të bëni pyetje në lidhje me mësimet. Kur udhëtoni, do të mësoni të pyesni për drejtimet dhe vendet që doni t'i vizitoni. Ju gjithashtu mund të gjeni fjali në lidhje me restorantin dhe hotelin, si të porosisni ushqim, ose të prenotoni një dhomë hoteli dhe të bëni pagesa. Ju do të mësoni se si të kërkoni ndihmë mjekësore kur shkoni në spital. Shprehje në lidhje me sportet, blerjet në dyqane dhe më shumë. - Gramatika Ju do të mësoni përdorimin e emrave, mbiemrave, ndajfoljeve, paskajoreve dhe shumë rregullave të tjera gramatikore në fjali nga shembujt e ndryshëm në aplikacion. - Praktikoni leximin Tregime të ndryshme të cilat mund t'i dëgjoni nga frengjishtfolësit, të gjithë tregimin, apo secilen fjali ndaras, dhe të praktikoni të lexuarit. - Ilustrime me foto Një nga mënyrat më efektive për të mbajtur fjalët në mend është t'i mësoni ato nga figurat. Aplikacioni ju jep këtë mundësi ku mund të gjeni fjalë që ilustrohen me fotografi -Teste Testoni njohuritë tuaja nga lloje të ndryshme të testeve të ofruara nga aplikacioni si: P.sh. kombinimi i fjalëve me të njëjtin kuptim, gjetja e përgjigjes së saktë nga foto, përkthimi i fjalës ose fjalisë, dëgjimi i fjalisë dhe më pas shkrimi i saj, shqiptimi i fjalisë që shfaqet dhe të tjera. - Sfidoni miqtë Krijoni një sfidë dhe dërgoni ID-në e mikut tuaj që ai do ta përdorë për t'ju gjetur dhe për t'u lidhur me ju. Krijoni kuize me pyetje dhe përgjigje brenda sfidave dhe sfidoni njëri-tjetrin ose komunikoni me njëri-tjetrin në grupe. -Disa nga kategoritë që mund të gjeni në aplikacion janë: - Alfabeti, - Gramatika, - Numrat, - Fjalë dhe fjali të përditshme, - Ditët e javës, muajt, stinët, - Në shtëpi, - Në punë, - Në udhëtim, - Në restorant, - Spital, - Në dyqan, - Për sportin, - Ndjenjat, - Biseda të ndryshme dhe të tjera.

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About Mëso Frëngjisht

Developed by Besart Haxhidema.

Mëso Frëngjisht is ranking in   Education

Last update was at Sep 06, 2021and the current version is 1.4.3.

To see all other keys and revenue click here 1428606764

Mëso Frëngjisht have a 24a user reviews.

Mëso Frëngjisht was released in the App Store. It is developed by Besart Haxhidema, who have also released the following apps.

Mëso Frëngjisht has 24 user reviews.​

Mëso Frëngjisht has an average rating of 4.5. ​The latest version of Mëso Frëngjisht 1.4.3​ ​​was ​released on Sep 06, 2021​.

You can download Mëso Frëngjisht ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster