Search app
CSR Racing 2
ios

KohaJone

(0)
Price
Free
Category
News
Last Update
Jul 14, 2021
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for KohaJone

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

0

Avg rating,
total

⭐0.0

Description

709 chars

Gazeta “Koha jone” është e para gazetë në Shqipëri, e cila u themelua e pavarur dhe e lirë me 11 maj 1991. Fillimisht nisi si një gazetë lokale e Lezhës, me 500 kopje dhe botohej një herë në javë, por më pas u rrit duke u bërë gazeta më e madhe shqiptare, deri sa arriti në 88 mijë kopje shitje në ditë dhe e përditshme. “Koha Jone” u përballë me dhunën, arrestimet dhe djegien nga pushteti, pushtete të cilat asnjëherë nuk e kanë patur mirë me “Koha Jone”, pasi ishte gazeta e cila nuk donte miqësi me pushtetet. Nga dyert e “Koha Jone” kanë dalë pothuaj mbi 70 përqind e drejtuesve, analistëve dhe gazetarëve të sotëm shqiptarë, të cilët janë ndër më të njohurit e tregut mediatik. Kjo është “KOHA JONE”!

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About KohaJone

Developed by Granit Gjana.

KohaJone is ranking in   News

Last update was at Jul 14, 2021and the current version is 1.1.

To see all other keys and revenue click here 1330019919

KohaJone have a 0a user reviews.

KohaJone was released in the App Store. It is developed by Granit Gjana, who have also released the following apps.

KohaJone has 0 user reviews.​

KohaJone has an average rating of 0.0. ​The latest version of KohaJone 1.1​ ​​was ​released on Jul 14, 2021​.

You can download KohaJone ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster