Search app
CSR Racing 2
ios

Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj

(179)
Price
Free
Category
Education
Last Update
Jul 21, 2021
Installs
100000
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

179

Avg rating,
total

⭐4.34

Description

797 chars

Nga zhvilluesit e Alfabetit Shqip tash vjen edhe një aplikacion edukativ për mësimin e numrave në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjellë mundësinë që fëmijët të mësojnë numrat deri në 20 me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv. Veçoritë kryesore: - Mësimin e numrave me ndërveprim dhe narracion. - Shkrimin e numrave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan numrin si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa gabimet mund të fshihen me shpuzë. Mundësitë shtesë për argëtim përfshijnë edhe 4 lojëra me 6 nivele, të cilët janë: - Vendosja e numrit të duhur në rënditjen e numrave. - Vendosja e numrave në vendin e frutave. - Gjetja e cilit nga katër numrat është i saktë në bazë të ilustrimit në tren. - Trego sa fruta i kemi në tabelë.

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj

Developed by Trigonom sh.p.k..

Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj is ranking in   Education

Last update was at Jul 21, 2021and the current version is 1.1.4.

Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj was downloaded 100000 times.

Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj was downloaded

To see all other keys and revenue click here al.trigonom.numrat

Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj have a 179a user reviews.

Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj was released in the ​Google Play Store. It is developed by Trigonom sh.p.k., who have also released the following apps.

Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj has 179 user reviews. Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj has an average rating of . ​The latest version of Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj 1.1.4​ ​​was ​released on ​.

You can download Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj ​here.

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster