Search app
CSR Racing 2
ios

Ponder Albania

(0)
Price
Free
Category
Education & Productivity
Last Update
Jul 22, 2021
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for Ponder Albania

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

0

Avg rating,
total

⭐0.0

Description

2618 chars

Nxisni aftesite tuaja ne shkrim-lexim kritik mediatik nepermjet PONDER A e dini cfare eshte PONDER Nese jo, PONDER eshte nje program social rinor i UNICEF Albania ne bashkepunim me ICTSlab, pjese e programit Stop Human Trafficking. Ky program ka si qellim kryesor te nxise tek te rinjte aftesine e te menduarit kritik, vecanerisht ne lidhje me informacionet qe marrin nga te gjitha llojet e mediave. Me Aplikacionin Ponder ju mund te testoni veten perballe informacionit dhe mesazheve qe merrni cdo dite ne median sociale dhe tradicionale. Permiresoni aftesine e te kuptuarit dhe sfido veten me ane te informacioneve subjektive. Aplikacioni ka pese seksione: Home, Blog, Video Sistemi i Pikesimit dhe Settings. Ky aplikacion u zhvillua ne kuader te programit Transformimi i Pergjigjes Kombetare ndaj Trafikimit te Qenieve njerezore ne dhe nga Shqiperia, i cili financohet nga qeveria e Mbreterise se Bashkuar, ne partneritet me Ministrine e Arsimit, Sportit dhe Rinise te udhehequra nga UNICEF Albania dhe te zbatuar nga ICTSlab. Home: Ponder e organizon informacionin ne 6 kategori te ndryshme ne formen e lojerave. Kategorite e lojerave: Art, Lifestyle, Personazhe te njohur, Politika, Sporte, Teknologji. Per secilen nga keto kategori do te kete 3 nenkategori. Fake News ose jo: A eshte shembulli i dhene i bazuar ne fakte apo opinione? Lajme ose Opinion: A jane shemuj te nje lajmi te drejtperdrejte apo nje opinion? Fakte ose jo: A jane keto shembuj fakte te vertetuara apo opinion personal? Secila nenkategori ka tre nivele. Perdoruesit duhet te gjejne pergjigjen e 7 shembujve nga 10 te ofruar per te kaluar ne nivelin tjeter. Piket jepen sipas saktesise dhe shpejtesise se pergjigjes me rezultatet te cilat postohen tek sistemi i pikezimit(Scoring). Kur perdoruesit mbarojne pergjigjet, ata mund te shikojne rezultatin e tyre per te mesuar me teper rreth secilit shembull dhe nese pergjigjet e tyre ishin te sakta apo gabim. Aksesi do te lejohet per te gjitha lojerat ne nivelin 1 pa pasur nevoje per regjistrim. Kalimi ne nivelet e tjera kerkon regjistrimin ne aplikacionin Ponder. Vetem perdoruesit e regjistruar kane akses ne sistemin e pikesimit. Blog: Ky seksion do te perditesohet ne menyre aktive per perdoruesit me artikuj te shkruar nga pjesemarresit e PONDER. cdo postim permban nje hapesire komentesh per diskutime mes perdoruesve te ndryshem. Ky seksion eshte i disponueshem per te gjithe perdoruesit. Video: Ky seksion permban video nga kanali ne YouTube i Ponder. Sistemi i Pikesimit: Ky seksion eshte nje regjister i pikeve qe perdoruesit kane fituar me cdo nivel ne lojerat e Ponder.

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About Ponder Albania

Developed by ICTSmedia LLC.

Ponder Albania is ranking in   Education & Productivity

Last update was at Jul 22, 2021and the current version is 1.01.1.

To see all other keys and revenue click here 1554547634

Ponder Albania have a 0a user reviews.

Ponder Albania was released in the App Store. It is developed by ICTSmedia LLC, who have also released the following apps.

Ponder Albania has 0 user reviews.​

Ponder Albania has an average rating of 0.0. ​The latest version of Ponder Albania 1.01.1​ ​​was ​released on Jul 22, 2021​.

You can download Ponder Albania ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster