Search app
CSR Racing 2
ios

MyPet Telekom Albania

(0)
Price
Free
Category
Lifestyle & Utilities
Last Update
Sep 17, 2021
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for MyPet Telekom Albania

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

0

Avg rating,
total

⭐0.0

Description

1037 chars

MyPet është aplikacioni shoqërues për gjurmuesin MyPet. Gjurmuesi MyPet ka të intergruar modulet SIM dhe GSM si dhe lokalizimin përmes GPS, LBS, WiFi. Nëpërmjet aplikacionit ju mund të monitorni vendndodhjen e kafshës suaj. Vendndodhja dhe statusi - monitorojnë vendndodhjen aktuale dhe statusin e gjurmuesit MyPet. Trajnimi - trajnoni kafshën tuaj për të ndjekur komandat e paraqitura përmes gjurmuesit dhe pastaj vëzhgoni se a janë duke iu bindur atyre. Aktiviteti - statistikat sipas muajit/ditës/orës rreth lëvizjeve të regjistruara të kafshës. Me gjurmuesin e regjistruar në llogarinë tuaj të aplikacionit MyPet ju mund të: • Konfiguroni opsione të shumëfishta për operacionet e gjurmuesit. • Konfiguroni Zonat e sigurisë dhe të njoftoheni kur kafsha juaj largohet nga Zona e Sigurisë. • Të shtoni më shumë se një gjurmues në një llogari. Funksione të tjera: • Regjistrim dhe bashkëdyzim i thjeshtë • Pranimi i njoftimeve në aplikacion • Alarmet me email • Modaliteti i Kursimit të Baterisë Të dhënat e koduara. Cloud support.

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About MyPet Telekom Albania

Developed by Allterco Robotics EOOD.

MyPet Telekom Albania is ranking in   Lifestyle & Utilities

Last update was at Sep 17, 2021and the current version is 1.0.7.

To see all other keys and revenue click here 1347811695

MyPet Telekom Albania have a 0a user reviews.

MyPet Telekom Albania was released in the App Store. It is developed by Allterco Robotics EOOD, who have also released the following apps.

MyPet Telekom Albania has 0 user reviews.​

MyPet Telekom Albania has an average rating of 0.0. ​The latest version of MyPet Telekom Albania 1.0.7​ ​​was ​released on Sep 17, 2021​.

You can download MyPet Telekom Albania ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster