Search app
CSR Racing 2
ios

Matematika për fëmijë

(2)
Price
Free
Category
Education & Entertainment
Last Update
Sep 07, 2021
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for Matematika për fëmijë

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

2

Avg rating,
total

⭐5.0

Description

3876 chars

Mësimi i matematikës nuk ka qenë kurrë me i thjeshtë për fëmijët. Me këtë aplikacion pa pagesë, fëmijët tuaj lehtësisht mund të mësojnë matematikën bazike duke përfshirë Mbledhjen, Zbritjen, Shumëzimin dhe Pjestimin, në mbi 9 nivele të ndryshme si dhe një test që do t’ju sigurojë suksesin në këtë cikël mësimi. Pra, nëse ju jeni pro aplikacioneve edukative dhe po kërkoni një aplikacion të thjeshtë dhe edukativ në stilin e lojës për iOS, atëherë shkarkojeni aplikacionin Matematika për fëmijë në paisjet iPhone ose iPad, dhe fëmijët tuaj të nivelit parashkollorë ose të shkollës fillore mund të mësojnë operacionet bazike matematikore. Aplikacioni Matematika për fëmijë vjen me një dizajn të pastër e të thjeshtë dhe ka një experiencë të përshtatshme, përmes të cilës fëmijët tuaj do ta kuptojnë idenë dhe logjikën e përdorimit, pa patur nevojë të kalojnë nëpër procedura të ndërlikuara. Grafika e kualitetit të lartë, animacionet e bukura dhe mënyra interaktive e mësimit të numrave dhe operacioneve matematikore për fëmijë përmes shkrimit të numrave me dorë, janë disa nga arsyet që e bëjnë Matematika për fëmijë aplikacionin numër 1, kur mundoheni të gjeni një aplikacion edukativ për fëmijët tuaj. Ky aplikacion mund të jetë mësuesi më i mirë i mbledhjes, zbritjes, shumëzimit dhe pjestimit për fëmijët tuaj: Një: Mësimi me efiçencë maksimale dhe produktivitet i operacioneve matematike sepse ka 9 nivele te ndryshme dhe një test në fund. Fëmijët tuaj gjithmonë mund të kthehen dhe të ri-shikojnë mësimet dhe kur të jenë gati, të testohen. Dy: Brenda aplikacionit, ju si prind, mund ti ndihmoni fëmijët tuaj të mësojnë matematikën në formë interaktive, ku ju mund të vendosni njërin komponent/numër dhe fëmija juaj ta gjejë rezultatin. Tre: Në vend se të vendosen numrat në mënyrë digjitale, fëmijët tuaj përmes shkrimit të tyre me dorë, aplikacioni mëson edhe shkrimin e numrave. Karakteristikat e këtij aplikacioni janë në dispozicion pa pagesë për 3 ditë, ku mund të provohet aplikacioni dhe të eksplorohet, para se ju ta paguani abonimimin tuaj. Karakteristikat e aplikacionit: - Dizajn i pastër dhe i thjeshtë me një eksperience intuitive të përdorimit - Kualitet i lartë i grafikës dhe animacionit - Lehtësisht mësohet mbledhja, zbritja, shumëzimi dhe pjestimi - Mënyra interaktive e mësimit prind-fëmijë - I përshtatshëm për fëmijët e nivelit parashkollor dhe të shkollës fillore - 3 ditë provim pa pagesë Shkarkoni aplikacionin Matematika për fëmijë në paisjen tuaj iOS dhe na njoftoni për eksperiencen tuaj. Ne e mirëpresim çdo sugjerim që mund të ndikojë pozitivisht në kualitetin e aplikacionit. SUBSCRIPTION DETAILS: - This app offers one subscription option, based on a weekly enrollment. - You can cancel your subscription anytime – there is no cancellation fee. - Payment will be charged to your iTunes account at confirmation of purchase. - Subscription automatically renews unless auto-renew is turned off at least 24-hours before the end of the current period. - The account will be charged for renewal within 24-hours prior to the end of the current period, and identify the cost of the renewal. - Subscriptions may be managed by the user and auto-renewal may be turned off by going to the user's Account Settings after purchase. - No cancellation of the current subscription is allowed during an active subscription period. - Any unused portion of a free trial period, if offered, will be forfeited when the user purchases a subscription to that publication, where applicable. - Your iTunes account will be charged automatically after the 3 day free trial. For more reviews and information, visit our website www.trigonom.education If you have any question or suggestions, please contact us at support@trigonom.al Terms of service and privacy policy: https://trigonom.education/terms/ & https://trigonom.education/privacy-policy/

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About Matematika për fëmijë

Developed by Trigonom.

Matematika për fëmijë is ranking in   Education & Entertainment

Last update was at Sep 07, 2021and the current version is 1.1.

To see all other keys and revenue click here 1508338077

Matematika për fëmijë have a 2a user reviews.

Matematika për fëmijë was released in the App Store. It is developed by Trigonom, who have also released the following apps.

Matematika për fëmijë has 2 user reviews.​

Matematika për fëmijë has an average rating of 5.0. ​The latest version of Matematika për fëmijë 1.1​ ​​was ​released on Sep 07, 2021​.

You can download Matematika për fëmijë ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster