Search app
CSR Racing 2
ios

Lajmpress.com

(0)
Price
$0.00
Category
News
Last Update
None
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for Lajmpress.com

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

0

Avg rating,
total

⭐0.0

Description

795 chars

“Lajm” është paraqitur në hapësirën mediale në Maqedoni në prill të vitit 2005 dhe sot është e përditshmja më e vjetër shqiptare që mbijeton në treg. Përmbajtjet e veta i mbështet në konceptet evropiane të informimit. Përmbajtjet e gazetës “Lajm” janë dinamike, nga sfera politike, ekonomiko-financiare, historike, akademike, sociale, kulturore, muzikore, argëtuese, sportive, etj.. Falë përkushtimit dhe profesionalizmit, “Lajm” sot është ndër mediat më të besueshme dhe më me ndikim në vend. “Lajm” zhvillohet vazhdimisht, me potencial njerëzor dhe teknologji moderne. Gazeta “Lajm” është krijuar që të qëndrojë dhe të mbetet një emër i dallueshëm në hapësirat ballkanike dhe evropiane. Ueb faqja zyrtare e gazetës “Lajm”, www.lajmpress.com është një ndër portalet më të njohur në Maqedoni.

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About Lajmpress.com

Developed by ClickAttack AG.

Lajmpress.com is ranking in   News

Last update was at Noneand the current version is 1.0.0.

To see all other keys and revenue click here 981973808

Lajmpress.com have a 0a user reviews.

Lajmpress.com was released in the App Store. It is developed by ClickAttack AG, who have also released the following apps.

Lajmpress.com has 0 user reviews.​

Lajmpress.com has an average rating of 0.0. ​The latest version of Lajmpress.com 1.0.0​ ​​was ​released on None​.

You can download Lajmpress.com ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster