Search app
CSR Racing 2
ios

Lajme Mix

(0)
Price
Free
Category
News
Last Update
Jun 11, 2021
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for Lajme Mix

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

0

Avg rating,
total

⭐0.0

Description

1087 chars

Lajme mix është aplikacioni i cili përmban lajmet e fundit të portaleve më të mëdha shqiptare të gjitha në një vend. Në vend që te hapni një nga një secilin portal, tashmë ju mund ti gjeni të gjithë titujt dhe permbajtjet e portaleve të organizuara mirë, duke i ndarë lajmet sipas kategorive, me një dizajn të paster dhe navigim shumë të shpejte, e gjitha kjo vetëm në një aplikacion mobil. E veçanta e këtij aplikacioni është se ju mund të 'Kërkoni' per nje lajm te caktuar dhe kështu ne do ju prezantojmë të gjithë lajmet nga burime të ndryshme, me të cilën mund të krahasoni dhe vlëresoni për cilësinë nga burime të ndryshme portalesh, gjithashtu ju mund të inspiroheni duke shfletuar tema të ndryshme të lajmeve, teknologjisë, biznesit, marketingut, ndërmarrësisë, dizajnit, gatimit, fotografisë dhe shumë të tjera. Përmbajtja e lajmeve është e pandryshuar, ajo merret direkt nga burimi i lajmit. Karakteristikat - Të gjitha lajmet e portaleve në një vend - Lajmet te organizuara sipas kategorive - Kërkim i një titulli të caktuar - Njoftime për lajmet më të rëndësishme të ditës

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About Lajme Mix

Developed by Briljant Kasami.

Lajme Mix is ranking in   News

Last update was at Jun 11, 2021and the current version is 2.0.17.

To see all other keys and revenue click here 1241717330

Lajme Mix have a 0a user reviews.

Lajme Mix was released in the App Store. It is developed by Briljant Kasami, who have also released the following apps.

Lajme Mix has 0 user reviews.​

Lajme Mix has an average rating of 0.0. ​The latest version of Lajme Mix 2.0.17​ ​​was ​released on Jun 11, 2021​.

You can download Lajme Mix ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster