Search app
CSR Racing 2
ios

Kuiz i Përgjithshëm

(123)
#5 in Word In-App Purchase
Price
Free
Category
Games & Trivia & Word
Last Update
Nov 20, 2019
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for Kuiz i Përgjithshëm

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

123

Avg rating,
total

⭐4.5

Description

832 chars

- Kuiz i Përgjithshëm është një lojë dinamike për të shpejtuar të menduarit tuaj dhe të ju ndihmojë të bëhet më të shpejtë dhe më të shpejtë.<br>- Një grup i pyetjeve dhe përgjigjeve për argëtim dhe të mësuarit me të gjithë familjen. Nuk e humbas atë.<br>- Ju mund te luani kur te doni pa pasur internet: ne autobus, metro apo ne zyre ose shtepi si offline, ...<br>- E gjithë kjo falas!<br>- Nese I dini te tera pyetjet, ju do te jeni nje Milioneri.<br>- Së fundi, drejtues në internet për të treguar atë që ju mori.<br><br>Fat të mirë!<br><br>*******************************************************<br>Gjithashtu ne shpresojmë që ju të mos nguroni për çfarë do kërkese dhe deshire që ju e keni ta shprehni. Tuaja andaj na kontaktoni në email: Bestreviewappmobile@gmail.com<br>*******************************************************

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

Blondby
Feb 21, 2016

This is the best app

Igli05
May 31, 2019

A eshte shqip ej o admin merr e drejtoe se

Xhafo
Feb 28, 2016

Ska lidhje ky app. Me e veshtir pyerja e par se sa e fundit

Drin-Ori
Jan 26, 2016

Perkthimi shume I dobet,nuk kuptohen pyet jet!

dardanmiftari
Jan 22, 2016

Autori i aplikacionit nuk është shqiptar

CSR Racing 2

About Kuiz i Përgjithshëm

Developed by HoaPV.

Kuiz i Përgjithshëm is ranking in   Games & Trivia & Word

Last update was at Nov 20, 2019and the current version is 2.3.5.

To see all other keys and revenue click here 1070749217

Kuiz i Përgjithshëm have a 123a user reviews.

Kuiz i Përgjithshëm was released in the App Store. It is developed by HoaPV, who have also released the following apps.

Kuiz i Përgjithshëm has 123 user reviews.​

Kuiz i Përgjithshëm has an average rating of 4.5. ​The latest version of Kuiz i Përgjithshëm 2.3.5​ ​​was ​released on Nov 20, 2019​.

You can download Kuiz i Përgjithshëm ​here

Find growth insights on our blog

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

Holiday Marketing Guide by AppFollow and MoEngage

Holiday Marketing Guide by AppFollow and MoEngage

How to adapt to the IDFA changes: insights from Branch, Incipia, and Babylon Health

How to adapt to the IDFA changes: insights from Branch, Incipia, and Babylon Health

React to user feedback and market trends faster