Search app
CSR Racing 2
ios

KosovaPress

(1)
Price
Free
Category
News & Productivity
Last Update
Jul 20, 2017
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for KosovaPress

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

1

Avg rating,
total

⭐5.0

Description

753 chars

Agjencia e pavarur e lajmeve KosovaPress është burimi kryesor i ngjarjeve për Kosovë dhe rajon. Me një staf të dedikuar profesional, rrjet funksional të korrespondetëve dhe pavarësi editoriale, KosovaPress shërben si një medium i lirë për të ofruar informata për ngjarjet më të fundit dhe më të rëndësishmme në fusha si: Politikë, Ekonomi, Shëndetësi, Sport, Kulturë dhe fusha të tjera. Prioritet i redaksisë së lajmeve janë edhe temat dhe intervistat me personalitete të ndryshme. <br> <br>KosovaPress, gjithashtu ofron e lajme në kohë reale, në gjuhën shqipe dhe angleze, përmes sistemit “me parapagim” i cili i dedikohet kryesisht mediave, ambasadave dhe sektorëve tjerë publik dhe privat dhe përmbanë lajme në formatin, tekst, video, audio dhe foto.

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About KosovaPress

Developed by APPSIX SH.P.K..

KosovaPress is ranking in   News & Productivity

Last update was at Jul 20, 2017and the current version is 1.3.

To see all other keys and revenue click here 789338982

KosovaPress have a 1a user reviews.

KosovaPress was released in the App Store. It is developed by APPSIX SH.P.K., who have also released the following apps.

KosovaPress has 1 user reviews.​

KosovaPress has an average rating of 5.0. ​The latest version of KosovaPress 1.3​ ​​was ​released on Jul 20, 2017​.

You can download KosovaPress ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster