Search app
CSR Racing 2
ios

Kolibri - Lajme shkurt

(2)
Price
Free
Category
News
Last Update
May 24, 2018
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for Kolibri - Lajme shkurt

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

2

Avg rating,
total

⭐3.0

Description

388 chars

Kolibri është aplikacioni që përzgjedh lajmet më të fundit dhe më interesante nga të gjitha mediat më prestigjoze në Shqipëri, i shkurton ato në 60 fjalë dhe i sjell të gjitha të përmbledhura tek ju, në një vend të vetëm. Ne e vlerësojmë kohën tuaj, ju bëjmë të qëndroni të informuar duke mos humbur kohë në klikime të kota lart e poshtë nëpër protalet e pafund që kanë çelur në Shqipëri.

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

vangjush nole
May 29, 2017

Best news app

BledisEvent
Jul 25, 2017

Alikacioni me i mire imlajmeve

CSR Racing 2

About Kolibri - Lajme shkurt

Developed by IDRA sh.p.k.

Kolibri - Lajme shkurt is ranking in   News

Last update was at May 24, 2018and the current version is 2.1.

To see all other keys and revenue click here 1236440364

Kolibri - Lajme shkurt have a 2a user reviews.

Kolibri - Lajme shkurt was released in the App Store. It is developed by IDRA sh.p.k, who have also released the following apps.

Kolibri - Lajme shkurt has 2 user reviews.​

Kolibri - Lajme shkurt has an average rating of 3.0. ​The latest version of Kolibri - Lajme shkurt 2.1​ ​​was ​released on May 24, 2018​.

You can download Kolibri - Lajme shkurt ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster