Search app
CSR Racing 2
ios

IZI MIZI - Program për fëmijë

(0)
Price
$0.00
Category
Games & Board & Puzzle
Last Update
None
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for IZI MIZI - Program për fëmijë

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

0

Avg rating,
total

⭐0.0

Description

692 chars

IZI MIZI - program edukativ për fëmijë (gjithçka që i duhet fëmijës tuaj) Lojra Edukative dhe zbavitëse, lojra për zhvillimin e Intelegjencës dhe përmirësimin e Memorjes tek fëmijët. Gjëegjëza dhe lojra të ndryshme për të stimuluar kreativitetin dhe për të mësuar fjalë të reja në gjuhën Shqipe -Mbi 1000 Vjersha dhe Tregime të shkruara me tekst, të ilustruara dhe të lexuara (audio) nga akotor profesioninst. -Mbi 100 Kënge me tekst, muzikë instrumentale dhe të kënduara(audio voice) nga solokëngëtarë profesionist - të përshtatura edhe për këndim karaoke. Ushtrime matematikore (Mbledhje, Zbritje, Shumëzim, Pjestim) -Tabelat e shumëzimit dhe pjestimit dhe shumë të tjera...

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About IZI MIZI - Program për fëmijë

Developed by Arlind Pajaziti.

IZI MIZI - Program për fëmijë is ranking in   Games & Board & Puzzle

Last update was at Noneand the current version is 2.1.

To see all other keys and revenue click here 1504103000

IZI MIZI - Program për fëmijë have a 0a user reviews.

IZI MIZI - Program për fëmijë was released in the App Store. It is developed by Arlind Pajaziti, who have also released the following apps.

IZI MIZI - Program për fëmijë has 0 user reviews.​

IZI MIZI - Program për fëmijë has an average rating of 0.0. ​The latest version of IZI MIZI - Program për fëmijë 2.1​ ​​was ​released on None​.

You can download IZI MIZI - Program për fëmijë ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster