Search app
CSR Racing 2
ios

gjirafaVideo

(91)
Price
Free
Category
Entertainment
Last Update
Jun 30, 2021
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for gjirafaVideo

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

91

Avg rating,
total

⭐4.0

Description

2147 chars

gjirafaVideo app - Platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video. Vendi ku mund të shikoni video të ndryshme vendore për çdo kategori filma, seriale, emisione, lajme, dokumentarë e shumë të tjera. Shiko video kudo dhe kurdo, nga telefoni, tableti, laptopi, kompjuteri, e televizori. Të mirat që ofron aplikacioni gjirafaVideo: - Shiko video ekskluzive vetëm në gjirafaVideo - Serialet më të shikuara shqiptare si: Schengen Visa, Beni, Stupcat, Kafeneja Jonë, Ekspertiza - Filma vendor nga QKK dhe prodhues të ndryshëm - TapQuiz – Quizi i popullarizuar, inovativ e interaktiv. - Lajmet më të fundit nga portalet më të vizituara shqiptare - Live TV 24 orë - Aplikacion interaktiv përmes komenteve e votimeve - Opsioni “Share” që të shpërndani videot në platforma të ndryshme apo mes shoqërisë - Kategori e veçantë me video vetëm për fëmijë - Përmes butonit “Ndjek” nuk ju humbet asnjë prodhim i ri - Njoftime në ‘notifications’ për çdo lansim të ri - gjirafaVideo Premium – ku për vetëm 1 euro në muaj ju mund të ndiqni prodhime ekskluzive, pa reklama, me kualitet të lartë, e mundësi shkarkimi - Mundësia që të vlerësoni videot dhe të lini përshtypjet tuaja Politika e privatësisë dhe kushtet e pëdorimit: - https://video.gjirafa.com/per-ne#politika-e-privatesise - https://video.gjirafa.com/per-ne#kushtet-e-perdorimit Të gjitha të drejtat autoriale janë të rezervuara sipas kushteve dhe politikave të përdorimit. Në momentin që ngarkohet përmbajtje në GjirafaVideo, përdoruesit i japin të drejtën Gjirafa, Inc., licencën globale për shpërndarje dhe përdorim në riprodhim, shkarkim, shpërndarje dhe shfaqje në forma të ndryshme, por gjithnjë të lidhura me shërbimin e Gjirafa, Inc. dhe degëve të saja. Me këtë rast gjithashtu i ipet mundësi secili përdorues të shërbimit të ketë një leje, jo-ekskluzive të qasjes në përmbajtje përmes shërbimit, që nëkupton mundësinë e përdorimit, riprodhimit, shkarkimit, shpërndarjes, shfaqjes dhe gjërave tjera të lidhura me shërbimin sipas kushteve të përdorimit. Nëse besoni se të drejtat tuaja autoriale janë shkelur, ju lutem të na kontaktoni në contact@gjirafa.com.

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

chromecast edit
Jun 12, 2018

Can you please make this app availabe for casting

bushkalli
Jul 15, 2019

Why can’t I cast this to my smart TV? It’s pointless to have all that content and not be able to watch it on a tv.

Flamur Kosova
Nov 23, 2019

Ndonëse ka vend për përmirësime të vogla në dizajn, lirisht mund të them që ky ri-dizajnim i aplikacionit është puna më e mirë që e keni bo deri tash. Po shpresoj që edhe me ‘player’ keni me punu ma shumë dhe në ikona, sepse i keni shumë “bold”. Suksese! 🧡🤎

Ilir Biblekaj
May 14, 2018

Aplikacioni eshte shum i mir edhe punon mir gjithashtu. E vetjma verejtje eshte se kur shikon videot dhe dalin reklamat, fillojn menjeher me za shum te nalt.

ukurti
Oct 30, 2019

Need to improve this app, no casting and to many commercials e c

CSR Racing 2

About gjirafaVideo

Developed by Gjirafa, Inc..

gjirafaVideo is ranking in   Entertainment

Last update was at Jun 30, 2021and the current version is 2.4.6.

To see all other keys and revenue click here 1322442407

gjirafaVideo have a 91a user reviews.

gjirafaVideo was released in the App Store. It is developed by Gjirafa, Inc., who have also released the following apps.

gjirafaVideo has 91 user reviews.​

gjirafaVideo has an average rating of 4.0. ​The latest version of gjirafaVideo 2.4.6​ ​​was ​released on Jun 30, 2021​.

You can download gjirafaVideo ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster