Search app
CSR Racing 2
ios

Cineplexx KS

(26)
Price
Free
Category
Entertainment
Last Update
Aug 10, 2021
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for Cineplexx KS

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

26

Avg rating,
total

⭐4.5

Description

750 chars

Jo më "Do të kthehem!" Ne i kemi dëgjuar thirrjet tuaja dhe e pranojmë që aplikacioni ynë paraprak nuk ka qenë i shpejtë sa duhet. Ne kemi punuar rreth kësaj, dhe me krenari ju prezantojmë aplikacionin e ri të Cineplexx! Çka është e re? Punon në mënyrë perfekte Cilat opsione mund t'i prisni? Blej & rezervo bileta: Thjeshtë bleni biletën tuaj përmes aplikacionit dhe shkoni drejtë e në sallë. Jo pritje tek arka! Informata dhe programi i kinemasë - I gjithë programi i kinemave me një shikim të vetëm, duke përfshirë këtu informata mbi filmat. Merr mesazhe njoftimi për të gjitha ofertat dhe eventet Ndani aktivitetet tuaja në kinema me shoqërinë nëse ju dëshironi! Dhe shumë më shumë - por ne nuk duam të ju ndalim më tej nga shkarkimi

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About Cineplexx KS

Developed by Cineplexx.

Cineplexx KS is ranking in   Entertainment

Last update was at Aug 10, 2021and the current version is 1.1.108.

To see all other keys and revenue click here 1503245191

Cineplexx KS have a 26a user reviews.

Cineplexx KS was released in the App Store. It is developed by Cineplexx, who have also released the following apps.

Cineplexx KS has 26 user reviews.​

Cineplexx KS has an average rating of 4.5. ​The latest version of Cineplexx KS 1.1.108​ ​​was ​released on Aug 10, 2021​.

You can download Cineplexx KS ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster