Search app
CSR Racing 2
ios

BalkanWeb App

(3)
Price
$0.00
Category
News & Entertainment
Last Update
May 06, 2021
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for BalkanWeb App

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

3

Avg rating,
total

⭐3.3

Description

496 chars

BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale. Mbulon me lajme të gjithë shqipërinë dhe rajonin, ajo i përfshin të gjitha kategoritë: shqipëri, politik, kosovë, sociale, ekonomi, sport, kronika, lajme me orë, periferi, rajon, bota, analiza, intervista, kulturë, teknologji, informatikë, sondazhe, forum, blog, diskutime, horoskop, parashikimi i motit, balkanweb tv, fotogaleri etj.

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

Leart Zajmi
Mar 02, 2015

Por per momentin programi eshte praktikisht i paperdorshem, nese futesh te radio, nuk ka asnje shans te kthehesh pas pa e mbyllur programin fare... Bo

Eltiani
Apr 19, 2019

Ka nje organizim te tmerrshem dhe vetem lajme qe perseriten pa fund. Nje scroll i pafund dhe vetem riperseritje. Te gjesh titujt e te gjitha lajmeve dhe te zgjedhesh se cfare do qe te lexosh, eshte mision i pamundur.

Sidial17
Nov 10, 2018

Kujtova se downlodova App po kjo qenka thjesht nje webview! Eshte me mir me e hap nga safari sesa me shkarku kte. Splashscreen outdated, dhe pjesa e responsivnes eshte jo mir. Per UX spo e zgjas se sja vle..

Jejskskaosudhshsksk
Sep 30, 2016

Nuk punon linku i live dhe jo n t gjitha faqet ka buton per tu kthyer mbrapa

Nyc_Albania
Feb 27, 2015

Nuk funksionon ne iphone6. O bejeni punen taman ise mos e beni hic!

CSR Racing 2

About BalkanWeb App

Developed by Focus Media News.

BalkanWeb App is ranking in   News & Entertainment

Last update was at May 06, 2021and the current version is 2.1.5.

To see all other keys and revenue click here 870414590

BalkanWeb App have a 3a user reviews.

BalkanWeb App was released in the App Store. It is developed by Focus Media News, who have also released the following apps.

BalkanWeb App has 3 user reviews.​

BalkanWeb App has an average rating of 3.3. ​The latest version of BalkanWeb App 2.1.5​ ​​was ​released on May 06, 2021​.

You can download BalkanWeb App ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster