Search app
CSR Racing 2
ios

A2 CNN

(1)
Price
Free
Category
News
Last Update
Mar 10, 2020
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for A2 CNN

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

1

Avg rating,
total

⭐5.0

Description

1229 chars

Për të marrë lajmet e fundit nga Shqipëria, Kosova, Ballkani dhe Bota shkarkoni aplikacionin e A2 CNN. Do të gjeni raportime, intervista, speciale, të ftuar në studio, foto dhe video ekskluzive të përgatitura nga gazetarët dhe reporterët tanë.<br><br>Mund të ndiqni edicionet informative, si Ditari dhe A2 Sot, por edhe emisionet e A2 CNN, “Dita Jonë”, “A2 Business”, “A2 Business Week” dhe “I Ftuari”.<br><br>- - - <br><br>A2 është një kanal informativ në një partneritet ekskluziv me CNN, me seli dhe qendër kryesore të prodhimit në Tiranë.<br>A2 CNN mbështetet nga njësi informative të vendosura në qytete të tjera në Shqipëri dhe në rajon. Stacioni i ri televiziv, A2 CNN, ka si qëllim rritjen e standardeve të prodhimit dhe shpërndarjes së lajmeve, për të ndryshuar realitetin mediatik në Shqipëri, duke ofruar një burim informacioni të shpejtë, të thelluar, të saktë dhe të besueshëm.<br><br>A2 CNN, do të përdorë teknologjinë më moderne në fushën e medias dhe do të bazohet në ekspertizën botërore të CNN për trajnimin dhe zhvillimin e stafit profesional. Si një degë ekskluzive e CNN, A2 do të plotësojë programin e vet origjinal me përfshirjen e programeve të zgjedhura të CNN dhe lajmeve të përkthyera në gjuhën shqipe.

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

CSR Racing 2

About A2 CNN

Developed by A2 CNN G2 Media.

A2 CNN is ranking in   News

Last update was at Mar 10, 2020and the current version is 1.2.1.

To see all other keys and revenue click here 1466617049

A2 CNN have a 1a user reviews.

A2 CNN was released in the App Store. It is developed by A2 CNN G2 Media, who have also released the following apps.

A2 CNN has 1 user reviews.​

A2 CNN has an average rating of 5.0. ​The latest version of A2 CNN 1.2.1​ ​​was ​released on Mar 10, 2020​.

You can download A2 CNN ​here

Find growth insights on our blog

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to Google Play Reviews

How to Respond to App Store Reviews

How to Respond to App Store Reviews

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

AppFollow identifies top apps in the App Store and Google Play in 2020

React to user feedback and market trends faster