Search app
CSR Racing 2
ios

Telekom MK

(5 897)
Price
Free
Category
Комуникација
Last Update
Oct 22, 2019
Installs
100.000+
View in store

Store Performance Index

64%

Store Performance Index shows overall performance of your app on app stores. It is based on combined ASO & reviews metrics.

See more data

Ratings & Reviews performance for Telekom MK

Ratings & Reviews performance provides an overview of what users think of your app. Here are the key metrics to help you identify how your app is rated by users and how successful is your review management strategy.

Number of reviews,
total

5 897

Avg rating,
total

⭐4.7

Description

2015 chars

Подобрената мобилна апликација Telekom MK ви ги нуди сите информации за вашата искористеност на интернет, минути, роаминг и SMS на вашите мобилни броеви, воедно е најдобрата алатка за едноставно и лесно следење на сите ваши услуги на едно место. Дополнително, Telekom MK ви нуди најбрз и најбезбеден начин да ги платите вашите сметки и да надополните припејд ваучер. Управувајте со вашите и услугите на вашите најблиски насекаде во секое време. <br><br>Што нуди Telekom MK?<br><br>1. Едноставно следете ја потрошувачката – сѐ на почетниот екран.<br>• Проверете во секое време колку минути имате потрошено и колку преостануваат.<br>• Имајте преглед на потрошувачката на мобилен интернет брзо и едноставно.<br>• Следете повеќе додадени услуги: управувајте со услугите на вашите најблиски преку додавање на нивните проеви на вашиот профил.<br><br>2. Управувајте со повеќе услуги на едно место<br>• Управувајте со сите услуги со едноставен преглед: разговори, SMS, роаминг, интернет пакети и фиксни услуги.<br>• Управувајте со додадени броеви од вашите најблиски<br>• Додадете нови броеви на вашиот профил едноставно и брзо<br><br>3. Имајте преглед на деталите за услугите и активации на дополнителни пакети<br>• Добивајте известување за месечните сметки и нивниот статус<br>• Купете дополнителни пакети за разговори, SMS, роаминг и интернет.<br><br>4. Платете ги вашите сметки или сметките на други со внесување на бројот на фактурата или со скенирање на баркодот на хартиената сметка. Платете ги вашите сметки во движење на брз и едноставен начин<br>• Платете повеќе сметки одеднаш<br>• Платете електронски со кредитна или дебитна картичка <br>• Добивајте нотификации за навремено и редовно плаќање на сметките <br>• Проверете ги платените сметки од минатите месеци<br><br>5. Дополнување на припејд ваучер<br>• Уживајте во ексклузивните понуди само преку Telekom MK и бидете во тек со останатите понуди<br>• Надополнете го вашиот припејд ваучер или на друг Телеком број<br>• Едноставно активирајте дополнителни пакети

More
 Why to reply to reviews?

User reviews affect conversion to installs and app rating. Featured and helpful reviews are the first to be noticed by users and in case of no response can affect download rate. This is why it is highly recommended to reply to them.

Stef -istocno
Nov 22, 2019

Корисник сум на магента 1М веќе 2 год.Ја користам апликацијата, старата верзија претходно, а сега и новата. Споделување на интернет важи само за новите корисници? И со кој се можи да се сподели тој интернет.

Dejan Trajcevski
Jan 01, 2020

Ne moze da se izvrsi plakanje so maestro kartica, bara cvv2 a karticata nema, na sekoe azuriranje mora nanovo podatoci da vnesuvas, mizerna vo sekoj slucaj, treba malku poveke da porabotat na nea...

Тони Јованоски
Jan 04, 2020

Vo posledno vreme nula i nikoj ne znae kako da pomogne za nastanat problem bruka

Aleksandra Panova
Jan 06, 2020

nemozam da vidam kolku internet mi preostanuva za ovoj mesec.a ne mi pokazuvate za predhodnen mesec.naprajte da se pokazuva celovkupen internet.

Igor Bojchovski
Dec 25, 2019

Дисфункционална, непрегледна, скоро постојано имаат проблеми со "сервисот" и секогаш моли да се обидеш повторно по неколку минути.

CSR Racing 2

About Telekom MK

Developed by Makedonski Telekom AD Skopje.

Telekom MK is ranking in   Комуникација

Last update was at Oct 22, 2019and the current version is 15.5.1.

Telekom MK was downloaded 100.000+ times.

Telekom MK was downloaded

To see all other keys and revenue click here com.telekom.telekommk

Telekom MK have a 5 897a user reviews.

Telekom MK was released in the ​Google Play Store. It is developed by Makedonski Telekom AD Skopje, who have also released the following apps.

Telekom MK has 5 897 user reviews. Telekom MK has an average rating of . ​The latest version of Telekom MK 15.5.1​ ​​was ​released on ​.

You can download Telekom MK ​here.

Find growth insights on our blog

Holiday Marketing Guide by AppFollow and MoEngage

Holiday Marketing Guide by AppFollow and MoEngage

How to adapt to the IDFA changes: insights from Branch, Incipia, and Babylon Health

How to adapt to the IDFA changes: insights from Branch, Incipia, and Babylon Health

How app reviews can grow your app's LTV and lower CPI

How app reviews can grow your app's LTV and lower CPI

React to user feedback and market trends faster